torsdag den 7. marts 2013

Blomkålssuppe med ingefær



Suppe er en skøn og super nem spise. Og så kan de laves på rigtig mange lækre måder. Denne cremede blomkålssuppe har jeg lavet med ingefær, som giver den lidt ekstra bid. 


Ingredienser til 2 personer (hovedret):
1 blomkålshoved
3 kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
3 cm frisk ingefær
1 grøntsagbouillon terning
rapsolie
Vand
1 karton soyafløde
Salt & peber

Grøntsagerne skæres i tern og svitse i en gryde i rapsolie. Når grøntsagerne er blevet møre, smuldres bouillonterningen over og der hældes vand på, så det akkurat dækker. Koges i ca. 20 min. Blendes med stavblender og fløden hældes i, hvorefter suppen varmes igennem igen og smages til med salt og peber. Jeg har valgt at drysse karse over, hælde en smule chiliolie over og servere med groft brød 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar